Pianoles in Warfhuizen – kinderen

Ik heb ruim 30 jaar ervaring in het geven van pianolessen aan kinderen en heb een lespraktijk aan huis, in Uithuizen. In de loop van de jaren heb ik een eigen methode ontwikkeld en kijk vooral ook naar het kind achter de muziek. Naast een muzikale ontwikkeling staan plezier en ontspanning ook bovenaan! Het kan iets extra’s toevoegen voor een kind. Naast bestaande lesmethodes zoek ik ook andere muziek die aansluit bij de kinderen. Hierbij kan alle muziek aan bod komen.

 

Naast het pianospelen kunnen we ook aandacht besteden aan zingen. Liedjes zingen waarbij de leerling zichzelf op de piano begeleidt! Ook behandel ik de theorie en akkoorden op een eenvoudige manier, zodat iedereen de muziek ook kan snappen! Ik besteed natuurlijk ook aandacht aan eigen inbreng en ideeen!

We kunnen eerst een gratis proefles afspreken. Hierin kunnen we kennismaken en ik kan dan ook advies geven over het instrument. Als de leerling geen piano heeft kan er via mij een piano gehuurd worden voor 12,50 per maand! Daarna is het mogelijk om voor een redelijke prijs zelf een piano kopen (huurkoop). (www.peterjonkerpianos.nl).
Er kan tevens een pianostemmer geregeld worden.

 

Overzicht afspraken/voorwaarden

Ik geef pianoles in mijn lespraktijk aan huis in Warfhuizen.
In overleg is het ook mogelijk bij u thuis les te geven. De prijs wordt hierop aangepast.
Bij een straal van 15 km is er een toeslag van 5,- euro

De lestarieven zijn conform de richtlijnen van de KNTV v.a. 1 januari 2014.

 

  • 1 les p/w     30 minuten (o.b.v. 40 lessen) 20,- euro    6- 13 jaar
  • 1 les p/2w   45 minuten (o.b.v. 20 lessen) 27,50 euro   14- 21 jaar

Voor kinderen t/m 13 jaar is de lesduur 30 minuten, de lessen zijn wekelijks.
Voor kinderen van 14- 21 jaar is de lesduur 45 minuten, de lessen zijn 2 wekelijks. (zie hierboven)

De lessen zijn op  di middag/ woe middag/ do middag. Andere tijden ook mogelijk in overleg. Instroom is gedurende het hele schooljaar mogelijk, mits er plek is. Er zijn in principe 40 wekelijkse lessen per jaar (niet in de schoolvakanties).

Er is een proefperiode van 2 maanden mogelijk. Daarna is een opzeg-termijn van 1 maand. Als de leerling een les verzuimt, dient deze wel te worden doorbetaald. Als er plek is in dezelfde week, dan kan de les worden ingehaald, mits de les 24 van tevoren is afgezegd. Als de les wordt afgezegd door de leraar, dan wordt dit bedrag in mindering gebracht. De rekening kan aan het eind vd maand contant of per bank worden betaald.

Comments are closed.