Individuele coaching lichaamsgerichte therapie

Zit je niet lekker in je vel en heb je mentale of fysieke stress?
Ga je over je grenzen heen, zit je vast in oude patronen?

Je kunt bij mij ook individuele sessies doen en werken aan jouw specifieke vraag of probleem. Ik gebruik Mindfulness als basis, aangevuld met oefeningen uit de Bio- energetica, Focussen, Gestalt en Stemexpressie. Wat op het moment maar goed bij jou past. Het zijn allemaal methodes om meer ruimte te geven aan je emoties en spanningen. Er kan meer bewustwording ontstaan en hierdoor ook meer ruimte voor andere keuzes! Ik werk vanuit het lichaam en het hier en nu. Wat speelt er nu in je lichaam en leven. Waar je spanning en wat zijn nu precies je (fysieke/ mentale) klachten.

 

Wat er nu speelt, op dit moment, dat komt aan bod. Het kan zijn dat daarbij `oude` dingen naar boven komen. Hier is uiteraard ruimte voor. De aandacht zal niet zozeer gaan naar het praten erover als wel het voelen ervan!

Door de oefeningen zal er meer bewustwording en mentale beweging ontstaan. Van daaruit kan er acceptatie en ook verandering plaats vinden. Er is ruimte voor het voelen van (oude) gevoelens, die je misschien (onbewust) hebt weggedrukt.

 

Werkwijze

Voordat we een traject beginnen is er een intakegesprek van 60 minuten. We bespreken dan wat je nodig hebt en spreken af hoeveel sessies er plaats zullen vinden. Meestal werk ik met een cyclus van 5 gesprekken. Maar het kunnen ook meer of minder worden, afhankelijk van de vraag. Je kunt, als je wilt, daarna eventueel ook in een groep verder gaan. De duur van een individuele sessie is 75 minuten.

Heb je interesse voor individuele coaching, neem contact met me op! Je krijgt dan ook informatie over de kosten. Deze zijn in overleg en naar draagkracht.

Bij sommige zorgverzekeraars worden de kosten (gedeeltelijk) vergoed. Informeer hiervoor zelf bij je zorgverzekeraar!

Comments are closed.