Mijn interesse in mensen is altijd groot geweest en mijn werkveld breed. Centraal staat altijd het ontwikkelen van je eigen talent!

Muziek.
Ik heb ruim 30 jaar werkervaring als muziekdocent, docent piano en dwarsfluit en saxofoon. Ik heb altijd verschillende soorten muziek gemaakt en daarmee ook in verschillende formaties gespeeld. Zoals Ierse Folkmuziek, Popmuziek en Jazzmuziek.

Coaching en Training
Later heb ik mijn werk verbreed en werk nu ook als Coach, Kindercounselor, Loopbaantrainer en Mindfulness-trainer . Het blijft voor mij elke keer opnieuw inspirerend om met mensen te werken, zowel volwassenen als kinderen, individueel als in groepen. 

Door studie,  praktijk en nieuwsgierigheid, heb ik me verder ontwikkeld en ben me ook steeds meer gaan richten op de persoonlijke, geestelijke (spirituele) en creatieve ontwikkeling van mensen. Vanaf 1993 ben ik bezig met Vipassana meditatie (Mindfulness) en heb bij verschillende leraren mediatiebegeleiding genoten. Deze ervaring gebruik ik bij het doorgeven en delen van mijn genoten kennis. Daarnaast heb ik ook nog een opleiding voor trainer Mindfulness gedaan.

Ik heb inmiddels ruim 15 jaar een zelfstandige praktijk als:

Trainer/ Coach Mindfulness
Lichaamsgerichte therapeute
Kindercounselor
Muziekdocente

Ik heb mijn les- en coachingspraktijk aan huis in Warfhuizen, en daarnaast werk ik zo mogelijk ook op andere locaties in de provincie of de stad. Het is ook mogelijk om bij de cliënt thuis te werken.

Ook geef ik regelmatig Mindfulness- trainingen/ coaching binnen verschillende organisaties. Mindfulness wordt steeds vaker ingezet binnen organisaties omdat gebleken is dat dit een positief effect heeft op stress en werkdruk. Ik kan ingehuurd worden voor de 3 noordelijke provincies. Binnen onderstaande bedrijven heb ik Mindfulness en/ of coachingswerk verricht.

 

Opdrachtgevers
VNN- verslavingszorg
Shell/ NAM Assen
Fysergo- Rotterdam
Talant- Alliade- Heerenveen
Arbo Unie- Friesland
Noorderpoort college Groningen
Liudger college Drachten
Zernicke college Haren
LNV- Ministerie voor landbouw, natuur en visserij
Friesland Foods-(Domo/ Frico)
Centra voor Werk en inkomen
Gemeentes